Yoga zaal met matten in Oostvoorne

Prachtige ruimtes te huur

Fijne energie, veel licht en warme sfeer

Prachtige ruimtes te huur

Fijne energie, veel licht en warme sfeer

Uniek

op Voorne-Putten

Betaalbaar

en uitstekende kwaliteit

Service

en voorzieningen

Verbinden met spirituele ondernemers

Eén centrum voor bewuste ondernemers met verschillende kwaliteiten op één plek.


Hogere vindbaarheid van je bedrijf

Door websitevermelding op onze goed vindbare website, vergroot je je zichtbaarheid van je bedrijf.

Gratis parkeren


Gratis en voldoende parkeergelegenheid.Vloerverwarming

Alle ruimtes zijn voorzien van vloerverwarming.


Gratis WiFi

Uitstekende en snelle Wifi. Gratis te gebruiken met een wachtwoord. 

Lift aanwezig

Toegankelijk voor mindervalide.


Voor de bewuste/spirituele ondernemer

Ben je coach, therapeut, yogadocent of ander soort bewuste/spirituele ondernemer die met mensen werkt? En begeleid jij mensen graag naar een licht(er) en gelukkig leven? En wil jij mensen in een fijne, warme omgeving ontvangen?


Dan ben je bij De Lichternis op de juiste plek.

Fabian en Marjolein in De Lichternis

Hoe werkt het?

Als je geïnteresseerd bent om bij ons te huren, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding in Bewustzijnscentrum De Lichternis. Wanneer je begeleiding en je methode (dienst, training, workshop, ceremonie etc) past binnen onze visie, dan gaan wij graag een samenwerking met je aan.

De ruimtes

Algemeen

Alle ruimtes bieden veel ruimte, rust en privacy. De mooie houten vloeren met vloerverwarming ademen een authentieke sfeer uit. De energie in het gehele pand voelt prettig aan en de inrichting is licht en voorzien van natuurlijke materialen en oosterse beelden. Alle ruimtes zijn voorzien van sfeervolle verlichting

Huiselijke sfeer
Rust
Vloerverwarming
Natuurlijke en pure uitstraling
huiselijke ontvangstruimte met keuken, eettafel en zithoek

De ontvangstruimte

De Lichternis heeft een gezellige en huiselijke ontvangstruimte met keuken, eettafel en zithoek. waar je klanten kunnen wachten, een kopje thee kunnen drinken of lunchen wanneer je bijvoorbeeld een les workshop of behandeling geeft. Ook kun je zelf daar met gelijkgestemde ondernemers verbinden, even uitrusten en lunchen.

Workshop ruimtGrote ruimte voor workshops en ceremoniese voor ceremonies

Grote zaal - 65 m2

In deze sfeervolle zaal kan je met grote groepen werken. Geschikt voor bijvoorbeeld yogalessen, massagecursussen, mindfulnesstrainingen, cacao ceremonies, klankreizen. Groepsgrootte bij gebruik (yoga)matten circa 12-15 personen rekening houdend met de COVID-19 maatregelen. Elektrische zonneschermen aan de zon-kant.

Ruimte voor workshops of te gebruiken als behandel-/spreekruimte

Zaal / kamer 3 - 25 m2

Deze ruimte is multifunctioneel. Zo kun je kleine groepen ontvangen voor bijvoorbeeld meditatielessen of mindfulnesstrainingen. En kun je deze ruimte ook gebruiken voor bijvoorbeeld behandelingen, coaching, consulten, sessies. In deze ruimte is een wastafel met warm water en een spiegel. Daarnaast heeft deze kamer elektrische zonneschermen.

Behandel, praktijk of coach ruimte in Oostvoorne

Kamer 2 - 21 m2

In deze kamer kan je alle kanten op. De kamer is wat langer zodat je het fijn in kunt delen. Door het grote raam is er veel natuurlijk licht. Deze kamer kan je bijvoorbeeld inzetten als spreekkamer, behandelkamer, massagekamer, coachkamer. In deze ruimte is een wastafel met warm water en een spiegel. Daarnaast heeft deze kamer elektrische zonneschermen en een eigen entree met wachtkamer.

Huur ruimte voor praktijk, coaching, massage behandelingen in Oostvoorne

Kamer 1 - 21 m2

Deze kamer heeft mooi uitzicht en kan je bijvoorbeeld inzetten als spreekkamer, behandelkamer, massagekamer, coachkamer. In deze ruimte is een wastafel met warm water en een spiegel. Daarnaast heeft deze kamer elektrische zonneschermen en een eigen entree.

Voorzieningen en bereikbaarheid

Gezellige zithoek in de ontvangstruimte in Bewustzijnscentrum De Lichternis

Voorzieningen & faciliteiten

Er zijn gratis voorzieningen zoals gebruik ontvangstruimte, koffie, thee, water, keuken. Daarnaast zijn er verschillende voorzieningen en faciliteiten bij te boeken. Zo zorgen we ervoor dat je alleen betaalt voor wat je daadwerkelijk gebruikt of nodig hebt. Extra te boeken voorzieningen zijn bijvoorbeeld gebruik van luidspreker, yogamaterialen, wasmachine en droger, opslag voor je spullen, stoelen, massagetafel.

Bewustzijnscentrum De Lichternis in Oostvoorne

Bereikbaarheid

Bewustzijnscentrum De Lichternis is gevestigd op 8 minuten lopen (600 meter) vanaf de bushalte (Kleidijk). Parkeren kan gratis in de parkeervakken van het gebouw en ook bij de oude Bandenwacht zijn er 60 openbare parkeerplaatsen.


De Lichternis ligt gunstig ten opzichte van de N15 en A15 en ligt ten westen van Rotterdam vlakbij het strand. Het ligt in het middelpunt van Hellevoetsluis, Brielle en Oostvoorne.

Kom jij met ons samenwerken?

arrow_drop_up arrow_drop_down